Verkoop

Indien u een onroerend goed wenst te koop te stellen, hebt u een wettelijke informatieplicht ten aanzien van de kandidaat-kopers.
Er dienen verschillende documenten aangevraagd te worden vooraleer u enige vorm van publiciteit kan voeren.
Wist u dat u zonder bodemattest zelfs geen wettelijk bindende verkoopsovereenkomst kunt afsluiten ?
Immo Vinck neemt dit alles graag van u over!
Wij verrichten alle nodige opzoekingen en vragen de vereiste attesten aan. Kortom uw notaris ontvangt van ons een volledig dossier.
Uw pand verkopen wij aan de juiste prijs. Een goede verkoop start immers met een marktconforme prijs in combinatie met het maken van doelgerichte reclame.
Bij elke verkoop trachten we de persoonlijke wensen van de koper steeds maximaal te respecteren.
Graag nodigen we u uit in ons kantoor voor een vrijblijvende kennismaking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.  

Verhuur

Het verhuren van een eigendom is meer dan ooit een taak voor professionelen.
Het is zo veel meer dan enkel het opstellen van een verhuurovereenkomst.
Een eigendom verhuren betekent ook : het zoeken naar de juiste huurder, het voorleggen van een verplicht energieprestatiecertificaat (EPC), het opmaken van de wettelijk verplichte plaatsbeschrijving, de registratieplicht, de overdracht der nutsvoorzieningen, het regelen van de huurwaarborg, enz.
Immo Vinck neemt het graag van u over. Wij hechten net als u veel belang aan de selectie van een kandidaat huurder en zorgen bijgevolg voor een duidelijke screening.
Concreet zetten we alles op de rails zodat de huurtermijn vlot kan aanvangen.
Wij heten u van harte welkom op ons kantoor voor meer informatie.

Vakantieverhuur

Wenst u als eigenaar uw vakantiewoning aan te bieden op de verhuurmarkt?
Het team van Immo Vinck begeleidt u op een professionele manier.
U kunt erop rekenen dat wij u doorheen de verplichte basisnormen conform het logiesdecreet loodsen en aan de hand van vergelijkbare appartementen, een correcte, marktconforme verhuurprijs opmaken alsook de nodige publiciteit en controles van het appartement verzorgen.

Als huurder kunt u bij Immo Vinck kiezen uit een uitgebreid aanbod van gezellige studio’s en appartementen.
Wij staan garant voor een uitstekende service zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie aan zee.

Wenduine staat garant voor een familievriendelijk kuuroord en combineert de charme van haar kleinschaligheid met het uitstekende aanbod aan faciliteiten voor toeristen. Met de verkeersvrije Zeedijk en Rotonde, het prachtige, brede zandstrand, het gezellige winkelcentrum, de duinen, het bos en het hinterland is Wenduine de perfecte bestemming voor een leuke vakantie.


 

Beheer

De syndicus neemt verschillende taken voor zijn rekening. Deze kunnen vervat worden onder het administratief, financieel en technisch beheer van een gebouw en de vertegenwoordiging van de vereniging van Mede-Eigenaars.
Immo Vinck is een dynamisch en goed gestructureerd kantoor, waar het beheer van gebouwen een belangrijke plaats heeft ingenomen.
Het is duidelijk dat sinds de aanpassingen en aanvullingen op de oorspronkelijke wetgeving van de mede-eigendom het beheer hiervan een uitermate complexe en gevoelige materie is geworden.
Onze doelstelling is een kwalitatief en overzichtelijk beheer  te verschaffen aan onze klanten.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]