Omschrijving

Kwalitatief hoogstaande herenwoning in het centrum van Oostende

“Villa Boniface” is een kwalitatief hoogstaande herenwoning gelegen in het centrum van Oostende. Met diverse winkels, drink- en eetgelegenheden in de nabije omtrek en het strand op wandelafstand geniet deze woning van een uitzonderlijk gunstige ligging. Eveneens vindt men in de onmiddellijke omgeving een ruim aanbod aan scholen, supermarkten, sportfaciliteiten en recreatie. Een extra troef is de zeer vlotte verbinding tot het oprittencomplex van de A10, alsook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, dit zowel met diverse trein- tram als busverbindingen.

De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst ca. 327 m² waaronder zich vijf slaapkamers, twee leefruimtes en twee volledig geïnstalleerde keukens bevinden. Op elke verdieping zijn meerdere parlofoons aanwezig en in bijna elke slaapkamer is een wastafel voorzien, wat de woning enorm veel opportuniteiten biedt zowel naar verhuurmogelijkheden, evenals naar beroepsdoeleinden toe. Bovendien werden verschillende authentieke elementen behouden, wat de woning een charmant karakter geeft.

Het interieur kent volgende indeling: via de riante, ruime inkomhal bereikt men de lichtrijke leef- en bureauruimte, gescheiden van elkaar door een dubbele deur. Op de gelijkvloerse verdieping vindt men eveneens een gastentoilet en de eerste slaapkamer.
In de kelderverdieping bevindt zich een fietsenberging met toegang tot de omvormer van de zonnepanelen en de brandcentrale, hier vindt men eveneens een tweede leefruimte met directe toegang tot het zuidelijk gericht terras en volledig geïnstalleerde keuken.
Vervolgens, op de eerste verdieping, heeft u toegang tot de tweede halfopen keuken, opnieuw volledig geïnstalleerd. Hier situeert zich eveneens de tweede slaapkamer, een gastentoilet en badkamer met hieraan verbonden wasruimte.
Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee volwaardige slaapkamers en een bijkomende kleinere slaapkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van een éénpersoonsbed en kast.

Ten slotte kunnen we via de tweede verdieping de zolderruimte of mezzanine bereiken, die ook verschillende mogelijkheden biedt.

Mogelijks kunnen bepaalde meubelen mee aangekocht worden.

Interesse in deze herenwoning? Contacteer ons dan via manon@immovinck.be of 050 41 10 13.U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]