Omschrijving

Residentie Lauhaz

Residentie “Lauhaz” is een kwalitatief hoogstaand nieuwbouwproject gelegen in de familiale badstad Wenduine.

Met strand en duinen, winkels en diverse drink- en eetgelegenheden op wandelafstand geniet deze residentie van een bijzonder gunstige ligging.

Dit kleinschalig project omvat 11 appartementen, elk met ruime bewoonbare oppervlaktes, terrassen en voorzien van 2 slaapkamers en badkamer.

Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar ruime, moderne vormgeving en luxueuze karakter. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan de laatste normen met betrekking tot isolatiewaarden en energie efficiëntie. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort.

Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen, volledig in lijn met uw smaak én goesting.

Ten slotte is er ook de mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats of garage bij de residentie.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]