Omschrijving

Penthouse met ruime terrassen

Dit luxueuze penthouse met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 116 m² is gelegen vlakbij de zeedijk met gedeeltelijk zicht op zee en heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven aan de kust. De twee grote terrassen van samen 90m² bieden u een fenomenaal open uitzicht op de uitgestrekte polders.

De ruime leefruimte met maar liefst een gevelbreedte van 14m, baadt in het licht dankzij de grote raampartijen die een indrukwekkend zicht bieden. Aansluitend vindt men de volledig geïnstalleerde keuken. Het penthouse beschikt over twee mooie slaapkamers, waarvan één met maatkast en één met directe toegang tot het terras. De functionele badkamer is uitgerust met een douche en lavabo, er is ook een apart toilet aanwezig. Bovendien is er een bergruimte en wasplaats voorzien voor al uw extra spullen.

Met de lift komt u rechtstreeks in de leefruimte terecht, u bent de enige bewoner op de ganse verdieping. Dit garandeert volledige privacy en geen inkijk van buren. U kunt in alle rust genieten van uw unieke penthouse. Met relatief beperkte ingrepen kunt u voldoen aan de renovatieverplichting. Neem contact met ons op voor een kostenraming en simulatie. We helpen u graag verder.

Bijkomend kan er bij dit appartement een dubbele garage aangekocht worden voor de prijs van 125.000 euro


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]