Omschrijving

Recent en gunstig gelegen woonappartement

Dit modern appartement is gelegen op de tweede en tevens hoogste verdieping in de topresidentie "Nautica" die mede door zijn tijdloze en gestroomlijnde architectuur hoge ogen gooit in de familiale kustgemeente Wenduine.
Het appartement beschikt over een subliem comfort, een hoge afwerkingsgraad en een uitzonderlijke ligging aan de voet van de duinen en zee die ervoor zorgen dat u hier zult genieten van een zorgeloos verblijf.

Indeling: Royale inkom met op maat gemaakte vestiaire kast, ruime woonkamer voorzien van keramisch parket en directe toegang tot het grote zuidgericht terras, open keuken ingericht met Miele huishoudtoestellen en een groot werkblad, moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, 2 ruime slaapkamers met op maat gemaakte kleerkasten en directe toegang tot het achterterras, toilet apart, berging met aansluiting voor een wasmachine.
individuele berging in de kelder
Mogelijkheid tot aankoop van een ruime inpandige garagebox: € 85.000

Interesse voor een vrijblijvende bezichtiging aan dit prachtig appartement?
maak dan vlug een afspraak.
TEL: 050/41 10 13


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]