Omschrijving

Tweeslaapkamer appartement aan achterzijde zeedijk in Wenduine

Dit gezellige tweeslaapkamer appartement op de gelijkvloerse verdieping van residentie De Blekkaard is gelegen aan de achterzijde van de zeedijk in centrum Wenduine. Met strand en duinen als uw achtertuin, winkels en diverse drink- en eetgelegenheden op wandelafstand geniet dit appartement van een bijzonder gunstige ligging. Ook sportfaciliteiten, zoals de surfclub, zwembad en het padelterrein zijn vlakbij. Daarenboven biedt de tramhalte voor de deur een perfecte en vlotte verbinding naar alle kustgemeenten.

Het appartement biedt een bewoonbare oppervlakte van ca. 86 m² en is ingedeeld als volgt: via de inkomhal, met bergruimte en gastentoilet, heeft men toegang tot de ruime leefruimte met zit- en eetgedeelte en aansluitend de geïnstalleerde, open keuken. Verder bereikt men via de inkomhal de badkamer, voorzien van een ligbad met douche en dubbele lavabo en de twee volwaardige slaapkamers. Ten slotte heeft men via de twee slaapkamers toegang tot een binnenkoer van ca. 8m².

Voor het appartementencomplex bevinden zich meerdere parkeerplaatsen waar men vrij en gratis kan parkeren.

Benieuwd naar dit gezellige tweeslaapkamer appartement in Wenduine? 
Neem dan zeker contact op via manon@immovinck.be of 0493/03.11.84


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]