Omschrijving

Ruime villa met zonnige tuin

Deze goed gelegen open bebouwing in Wenduine is de perfecte woning voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. Het huis, gebouwd in 1991, heeft een perceeloppervlakte van 693.00 m² en een bewoonbare oppervlakte van 195.00 m².

De EPC-waarde van 248.00 en het energielabel C zorgen ervoor dat de woning energiezuinig is, wat resulteert in lagere energiekosten. Gezien de zonnige ligging komt er veel natuurlijk licht binnen, hetgeen de leefruimtes een warme en uitnodigende sfeer geeft.

De woning beschikt over een badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet, 4 slaapkamers in volparket, een garage van 25 m² en 4 extra privé parkeerplaatsen, handig voor gasten als extra ruimte voor het parkeren van voertuigen. De oriëntatie van de tuin op het zuidwesten zorgt ervoor dat je de hele dag van de zon kunt genieten, ideaal voor het organiseren van buitenactiviteiten of gewoon om te ontspannen.

Kortom, deze woning in Wenduine biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel gezinsleven. Met zijn ruime indeling, zonnige tuin, en energiezuinige kenmerken, is het de perfecte plek om thuis te komen.

De woning beschikt tevens over een blanco keuringsattest van de elektrische installatie.

Interesse? maak vlug een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]