Omschrijving

Gerenoveerde Bel-étage woning te Blankenberge

Bezoekmoment: zaterdag 1 juni van 10u tot 12u

Deze prachtig gerenoveerde Bel-étage woning is met zijn gunstige ligging nabij het strand en het stadscentrum, de ideale locatie om te wonen of als vakantieverblijf te gebruiken.

De entree op de begane grond leidt naar een ruime inkomhal met toegang tot de garage met automatische poort, die zorgt voor het handig en veilig parkeren van voertuigen. Achter de garage bevindt zich een zeer grote stockage ruimte voorzien van een badkamer, ideaal om zich te verfrissen na een deugddoende strandwandeling. De eerste verdieping verrast met een lichte woonkamer en een keuken met hoogwaardige toestellen voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Op de bovenste verdieping bevinden zich de 3 volwaardige slaapkamers en de gerenoveerde badkamer met lavabo, toilet en inloopdouche.

Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is de focus op duurzaamheid, met een energiezuinige warmtepomp en maar liefst 20 zonnepanelen, waardoor de woning niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk.

Met zijn eigentijdse afwerking en sterke focus op duurzaamheid, is deze gerenoveerde bel-étage woning in Blankenberge een unieke kans om te genieten van het beste dat de kust te bieden heeft.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]