Omschrijving

Handelspand te Blankenberge

Bezoekmoment: zaterdag 8 juni van 10u tot 12u

Dit unieke handelspand in het hartje van Blankenberge, is perfect gelegen op een kruispunt vlakbij zowel het bruisende centrum als de Zeedijk. Met zijn gunstige ligging geniet dit pand van een hoge zichtbaarheid en verkeer van zowel toeristen als lokale bewoners.

De handelsruimte is ingedeeld als volgt: het verkoopsgedeelte bevindt zich vooraan, achteraan ligt een private ruimte, ideaal als bureau. Verder beschikt dit pand over een garage, wat een zeldzame en waardevolle toevoeging is in deze levendige buurt. Ten slotte is via de inkomhal ook de volledig uitgeruste keuken te bereiken, met kleine badkamer en toilet.

Dankzij de grote raampartijen is er binnenin de handelsruimte een overvloed aan lichtinval, wat zorgt voor een uitnodigende sfeer.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe locatie voor uw onderneming of een investeringsmogelijkheid in het levendige Blankenberge, dit handelspand biedt alles wat u nodig heeft voor succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]