Omschrijving

Horecazaak in Wenduine op toplocatie

Deze horecazaak op toplocatie in centrum Wenduine fungeerde als Italiaans restaurant en pizzeria, de enige in zijn soort in de buurt. De zaak draait uitstekend, met een trouw cliënteel en een constante stroom van passerende klanten.
Wat deze plek uniek maakt, is niet alleen het gebrek aan directe concurrentie, maar ook de warme sfeer die het uitstraalt. Het interieur is gezellig en uitnodigend, perfect voor ontspannen diners of informele bijeenkomsten. Alle meubels en apparatuur, inclusief twee pizzaovens, zijn inbegrepen in de verkoop.

Deze bestemming is aantrekkelijk voor zowel toeristen als lokale bewoners. Met zijn trouw klantenbestand en strategische locatie, biedt dit restaurant een uitstekende kans voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe onderneming in Wenduine.

Gratis parkeerplaatsen zijn ook in de buurt, een tramhalte op 200 meter, de Zeedijk op 250 meter, een supermarkt op 50 meter en de mogelijkheid om een terras aan te leggen (mits goedkeuring van de gemeente).

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek en maak misschien je droom waar en open je eigen zaak!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]