Omschrijving

Instapklaar appartement in centrum Wenduine

Dit instapklaar tweeslaapkamer appartement is gelegen in de kleinere en recente residentie 'Port Marina' in het centrum van Wenduine. Met strand en duinen, winkels en diverse drink- en eetgelegenheden op wandelafstand geniet dit appartement van een bijzonder gunstige ligging. Ook sportfaciliteiten, zoals de surfclub, zwembad en het padelterrein zijn vlakbij. Daarenboven biedt de tramhalte een vlotte verbinding naar alle kustgemeenten.
Het appartement biedt een bewoonbare oppervlakte van ca. 70 m² en is ingedeeld als volgt: via de inkomhal, met gastentoilet, heeft men toegang tot de ruime woonkamer met zit- en eetgedeelte en aansluitend de geïnstalleerde, open keuken met bergruimte. Verder bereikt men via de inkomhal de badkamer, voorzien van een ligbad met douchescherm en dubbele lavabo. Ten slotte beschikt dit appartement over de twee volwaardige slaapkamers en een zuidwestelijk georiënteerd terras.

Een gemeenschappelijke fietsenberging is eveneens aanwezig in de residentie.

Troeven:
- Uiterst centrale ligging
- gunstig EPC
- zuidwestelijke oriëntatie
- volledig in orde en instapklaar
- gunstig rendement bij vakantie- en jaarverhuur

Benieuwd naar dit gezellige tweeslaapkamer appartement in Wenduine?
Neem dan zeker contact op via manon@immovinck.be of 0493/03.11.84


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]