Omschrijving

Luxueus nieuwbouwproject 'Zonnedijk'

Investeren of wonen in residentie Zonnedijk is kiezen voor wonen in een stijlvolle nieuwbouwresidentie waar alle modernste technieken gebruikt worden om een optimaal wooncomfort te voorzien.
De residentie wordt opgetrokken aan de achterzijde van de mooie Zeedijk te Wenduine, de familiale badplaats bij uitstek. Winkels, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen bevinden zich op een boogscheut van het gebouw.
Door hun uitzonderlijke ligging, bewoonbare oppervlakte en praktisch indeling, zijn deze appartementen zowel geschikt als tweede verblijf of als vaste woonst. Elk appartement heeft een ruim terras met prachtig uitzicht. Er is gekozen voor een luxueuze afwerking met vloerverwarming en grote raampartijen.
Dit stijlvol project biedt 7 luxueus afgewerkte appartementen (één per verdieping), 2 garages en twee autostaanplaatsen.
De appartementen van de eerste tot en met de zesde verdieping hebben een bewoonbare oppervlakte van 124 m2 en beschikken over een inkomhal, een ruime woonkamer met zuidgericht leefterras, een open keuken voorzien van alle comfort, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een apart toilet en een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine.
Op de zevende verdieping bevindt zich het penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 82 m2 en royale terrassen (38m2) met een panoramisch zicht over Wenduine en het hinterland. Verder beschikt dit penthouse over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer een apart toilet en een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine.

TROEVEN:
- Kleinschalig project met hoogwaardige afwerking
- zongericht
- grote leefruimtes en terrassen
- gelegen vlakbij het strand
- geschikt als vaste woonst of als tweede verblijf

Interesse?
Bel ons voor een afspraak 050/41 10 13 of klik op de link www.zonnedijk.be


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]