Omschrijving

Gerenoveerd appartement met frontaal zeezicht

Dit knap gerenoveerd appartement bevindt zich op een absolute toplocatie aan de zeedijk te Blankenberge, op een boogscheut van het centrum en op wandelafstand van de jachthaven, winkels, horecazaken en openbaar vervoer. Dankzij de grote raampartijen en hoge ligging kunt u genieten van een uniek en weids zicht op zee.

De indeling is als volgt: via de ruime inkomhal bereikt u de lichtrijke leefruimte met frontaal zeezicht en aansluitende volledig geïnstalleerde open keuken. In de inkomhal bevindt zich het apart toilet, de vernieuwde badkamer met lavabo en moderne inloopdouche. De twee ruime slaapkamers situeren zich achteraan en zijn beiden voorzien van rolluiken. Twee terrassen bieden enerzijds een open zicht op strand en zee en anderzijds een fenomenaal overzicht over de badstad.

Het appartement werd in 2018 zeer smaakvol gerenoveerd en staat volledig conform het AREI. Op gebied van energiezuinigheid scoort men hier eveneens zeer hoog, met EPC-label B.
Een bijkomende troef is het uitzonderlijk gunstig verhuurrendement van dit appartement dat uiterst populair is voor vakantiegangers.

Troeven:
- Volledig gerenoveerd
- Energiezuinig
- Toplocatie
- Open zicht met twee terrassen
- uitzonderlijk verhuurrendement
- mogelijkheid overname inboedel

Benieuwd naar dit uniek appartement met fenomenaal uitzicht? Neem dan zeker contact op via:
manon@immovinck.be of
050 41 10 13


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]